Pannon Falap-lemez Kft.   •   2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 7.   •   Telefon: +36 23 313-180
f
Pannon Falap-Lemez Kft

Pannon Falap-Lemez Kft
2051 BIATORBÁGY, TORMÁSRÉT U. 7.
+36 23 313-180

Építészet - mérnöki fa divízió

Hazánkban is egyre népszerűbbek a kültéri faburkolatok, fa tartószerkezetek. Az épülő wellness- és sportlétesítmények jellemző építőanyaga is a fa. Ahhoz, hogy a növekvő keresletet kielégíthessük, külön részleget hoztunk létre. 
A Mérnöki Fa Divízió 2008. április 1-től kezdte meg működését cégünknél.
 
A divízió célja, hogy az építészek körében megismertesse, népszerűsítse a termékeket, és fejlessze az építőipari kivitelezésben történő felhasználásukat. A terület kiemelt feladata a BBS rétegelt táblásított fapanelek értékesítése, ezzel kapcsolatban az építészek informálása, műszaki szaktanácsadás, projektvezetés és kapcsolattartás. A divízió tevékenységi körébe tartozik továbbá az építőipari faszerkezetek kivitelezése során felhasználásra kerülő egyéb faalapú lapok, lemezek értékesítése is.
 
- Rétegelt - ragasztott fatartó (RRFA): Előnyei közé tartozik, az alacsony önsúly melletti nagy teherbíró képessége mellett  a mérettartósága ( nem reped, nem tekeredik ) , illetve könnyen és jól, hagyományos ácsipari szerszámokkal megmunkálható. Modern, természetbarát alapanyag, mely mind az építészeti, mind az esztétikai igényeknek tökéletesen megfelel.
 
- Hossztoldott szerkezetépítő gerenda ( KVH ): műszárított, gyalult felületű, fózolt élű gerenda standard 13 m-es hosszban. Igény esetén adott hosszméretre történő gyártás is lehetséges. A fa- és készház gyártás, mellett kedvelt alapanyaga a különböző látszó ácsszerkezeteknek.
 
- Rétegelt táblásított panelek (BBS): A többrétegű, tömör fenyőből gyártott paneleket hőszigetelő és teherhordó képességük kiváló építési anyaggá teszik. A tervek szerint méretre szabott, ajtó- és ablakkivágásokkal ellátott paneleket az építés helyszínén szerelik össze idegen csapok segítségével. Ez az eljárás lényegesen felgyorsítja az építkezést. Emellett a végeredmény egy olyan épület, mely energiatakarékosan, környezetbarát módon üzemeltethető.
 
- Kültéri falburkolatok: Amellett, hogy a fa kültéri falburkolatok javítják az épület hőszigetelését, visszatükrözik a fa melegségét, természetességét. Cégünk okoumé és vörösfenyő falburkolatot forgalmaz. Az okoumé homogén felületű, jó tulajdonságokkal rendelkező, időjárásálló anyag, míg a vörösfenyő markánsan látszatja a fa erezetét, szerkezetét.
 
- Akusztikus falburkolatok: Az akusztikus falburkolatok alkalmazásával kiküszöbölhető a nagy terekben nem kívánatos visszhang, emiatt előszeretettel alkalmazzák konferencia-, hangverseny- és tornatermek, színházak, hangstúdiók, éttermek, egyetemi előadók beltéri fal- illetve mennyezet burkolataként. A cégünk által forgalmazott belsőépítészeti alapanyagokból elkészíthető, ezáltal változatos design érhető el. A perforált és hornyolt kivitelben is kapható akusztikus burkolatok segítenek megteremteni a műszaki igények és a kívánt belsőépítészeti megjelenés közötti harmóniát.
 
- 3 rétegű, tömör falapok (lucfenyő, 3S. Binder): A 3 rétegű falapok széles körben felhasználhatók a belsőépítészetben, bútorgyártásban és kültéren is. Jellemzőjük a nagy stabilitás, kompaktság, szilárdság. A lapok szinte vetemedésmentesek, a látszó oldal repedésmentes.
 
Tekintse meg termékeinket és kérjen ajánlatot vagy forduljon illetékes szaktanácsadó munkatársunkhoz:
Győrfi József - faipari mérnök
Telefon: +36-23-313-180
E-mail: rrfa@pannonfalap.hu
Cím: 2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 7. /Vendel Park/
« Vissza az előző oldalra

Rétegelt lemezek, fa lap-lemezek, MDF lapok, OSB

• Pannon Falap-Lemez Kft © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés, weboldal készítés